Möbeltvätt hemma, fläckar på soffan.

Möbeltvätt direkt i ditt hem. Släng inte din fläckiga soffa, vi räddar den

Sofftvätt, tvätt av soffklädsel och stoppning. Rengöring på djupet.

En av de viktigaste saker som skiljer oss från en vanlig kemtvätt när det kommer till sofftvätt är att vi tvättar även armstöden, stoppningen och andra delar av soffan som inte är löstagbara. Om du endast tvättar den löstagbara soffklädseln kan det bli en nyansskillnad i jämförelse med resten av soffan.  Att lämna soffklädsel till kemtvätt rengör inte heller på djupet där mycket smuts samlas. Vi lägger allt fokus på tvätt av möbler och mattor, vi utför därför inte andra tvätteri-tjänster,

Med stor sannolikhet är det en av anledningarna till våra fantastiska resultat när vi tvättar soffor.

Med stor sannolikhet är det en av anledningarna till våra fantastiska resultat.

Möbeltvätt med hembesök. Professionell möbeltvätt.

Möbeltvätt är ett bra sätt att värna om både din plånboken och vår planet. Det är också nödvändigt för att behålla möblerna i bra skick länge. Vi kan till och med tvätta möbler där återförsäljaren  inte vågar rekommendera någon form av tvätt.

Eftersom vi har mycket erfarenhet får vi lyckat resultat även på känsliga material, därför ansvarar vi självklart för din möbel i samband med att den tvättas.

Ett exempel är tvätt av Mio möbler. Mio rekommenderar nämligen inte någon form av tvätt. Läs gärna omdömen från kunder som räddat sina Mio soffor genom att anlita oss för möbelrengöring.

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *