fbpx

Möbeltvätt hemma?

Vi kan sofftvätt och möbelrengöring

Möbeltvätt hemma?

Vi hjälper dig med sofftvätt & möbeltvätt

Sofftvätt, tvätt av soffklädsel och stoppning. Rengöring på djupet.

En av de viktigaste saker som skiljer oss från en vanlig kemtvätt när det kommer till sofftvätt är att vi tvättar även armstöden, stoppningen och andra delar av soffan som inte är löstagbara. Om du endast tvättar den löstagbara soffklädseln kan det bli en nyansskillnad i jämförelse med resten av soffan.  Att lämna soffklädsel till kemtvätt rengör inte heller på djupet där mycket smuts samlas. Vi lägger allt fokus på tvätt av möbler och mattor, vi utför därför inte andra tvätteri-tjänster,

Med stor sannolikhet är det en av anledningarna till våra fantastiska resultat när vi tvättar soffor.

Möbeltvätt med hembesök. Professionell möbeltvätt.

Möbeltvätt är ett bra sätt att värna om både din plånboken och vår planet. Det är också nödvändigt för att behålla möblerna i bra skick länge. Vi kan till och med tvätta möbler där återförsäljaren  inte vågar rekommendera någon form av tvätt.

Eftersom vi har den erfarenhet som krävs för lyckat resultat även på känsliga material ansvarar vi självklart för din möbel i samband med att den tvättas.

Ett exempel är tvätt av Mio möbler. Mio rekommenderar nämligen inte någon form av tvätt. Läs gärna omdömen från kunder som räddat sina Mio soffor genom att anlita oss för möbelrengöring.

Fläckborttagning Soffa

Resultat före och efter Möbeltvätt-Sofftvätt

Att ta bort fläckar på soffa kan vara svårt utan rätt kunskap. Vi anpassar alltid möbeltvätten efter materialet på din möbel och de fläckar som finns. I de allra flesta fall försvinner fläckar helt, utan större problem. Fläckar som kan vara svåra att få bort är vissa typer utav målarfärg, olja, och missfärgningar från andra textila material. Välkommen att ringa till oss eller skicka bilder om du känner dig osäker.

Ångtvätt är mer och mer populärt. Det är självklart bra till många saker eftersom du tvättar med endast vatten, utan kemikalier. Att ångtvätta soffa är däremot inte alltid att rekommendera eftersom många textil-soffor inte tål hög värme. Det är stor risk för att soffklädseln krymper, blir missfärgad, eller på annat sätt tar skada av den höga temperaturen. Vissa soffor är dessutom klädda med plast under soffklädseln, då kan ångtvätt innebära att plasten smälter och soffan blir helt förstörd. Vi använder endast ångtvätt i undantagsfall, då görs en noggrann kontroll av möbelns material innan den tvättas med ånga.

Vissa möbler går att skumtvätta eller tvätta med möbelspray. Detta kan vara ett sätt att fräscha upp er  möbel men ta oftast inte bort fläckar och ingrodd smuts. Många av våra kunder har själva försökt skumtvätta sina möbler utan att lyckas innan de kontaktar oss. Det kan vara svårt att få en jämn tvätt med spray och skum. Oftast behövs dessa metoder kompletteras med maskinell borstning för att resultatet skall bli lyckat. Det är dessutom väldigt viktigt att tyget sköljs ordentligt efter tvätt för att inte lämna kvar tvättmedelsrester.

Rengöring av skinnsoffa och skinnmöbler. Skinnsoffor är ett smart val för dig som har småbarn och djur för att undvika onödiga fläckar. Även skinnmöbler behöver rengöras och infettas för att hålla sig snygga och fräscha. Om skinnet inte infettas bildas sprickor där smutsen lägger sig och soffan ser inte längre ren ut. Kontakta oss eller boka online för hjälp med rengöring av skinnmöbler.

Tvätta Mio soffa går utmärkt trotts tveksamt tvättråd. Mio soffor är mycket populära och finns i många svenska hem. Självklart blir dessa soffor smutsiga precis som andra möbler. Mio själva har ett möbeltvätt skum som är avsett för enklare rengöring men tar inte bort fläckar och ingrodd smuts.

Mio rekommenderar inte någon annan form av möbeltvätt på Mio soffor. Detta kan göra dig som kund orolig att soffan är förstörd när den blivit smutsig, men så är inte fallet.

Vi tvättar dagligen soffor från Mio och har den erfarenhet som krävs för lyckat resultat! Kolla gärna på våra bilder och läs recensioner från andra som anlitat oss för tvätt av Mio möbler med fantastiskt resultat.

Akut Möbeltvätt ?

När olyckan är ett faktum vill de flesta få hjälp snabbt, väldigt snabbt! Vi kan oftast erbjuda möbeltvätt inom 24 timmar. Vid akutbokning tillkommer 350kr. Dessa tider erbjuds utöver ordinarie lediga tider.

Prislista för privatpersoner

Smidiga betallösningar

Betala med kort i samband med besöket

Betala med swish i samband med besöket

Betala med faktura efter besöket. OBS! Önskas betalning med faktura måste detta meddelas i samband med bokning.

Kortbetalning – Swishbetalning – Faktura

Vi har högsta betyg baserat på Hundratals recensioner.

Annika Stedner
Annika Stedner
Läs mer
Har precis fått en rejäl storstädning hemma där Möbelrent fixat mattor, soffa, fåtöljer och säng så de är rena, fina och i skick som nya igen. Kan varmt rekommendera denna firma. De är proffsiga, noggranna och mycket serviceminded. Jag är supernöjd!
Linda Nyberg
Linda Nyberg
Läs mer
Tusen tack för ett underbart fint bemötande och mkt bra arbete med mina föräldrars mattor 🙂garanterat återkommande kunder.. 🙂
Annika Stedner
Annika Stedner
Läs mer
Jag anlitade möbelrent för rengöring av två fläckiga mattor. Resultatet blev över förväntan, och de passade även på att rengöra vår säng när de var här! Så lätt och smidigt att det görs i ditt eget hem och till ett bra pris. Punktliga, professionella och fantastiska trevliga. Kan varmt rekommenderas!
Rima Issa
Rima Issa
Läs mer
Gud jag tappade hoppet på mina soffor testade alla metoder men Möbelrent har verkligen uppfyllt min dröm kan man säga och gjorde sin magiska jobbet stort tack för allt ni är guld värda ..jag rekommenderar starkt utan tvekan.
Madeleine Englund
Madeleine Englund
Läs mer
Super nöjda med arbetet och mycket trevlig personal och proffsiga tusen tack
Helena Bang
Helena Bang
Läs mer
Möbelrent var hos oss idag, de kom med kort varsel och lämnade oss med ett perfekt resultat, inga fläckar kvar och kändes väldigt fräscht efteråt, vi är supernöjda med resultatet 👍 kan starkt rekommendera Mönelrent.
N. Jonas Englund
N. Jonas Englund
Läs mer
Vi fick en ny säng! Snabbt, effektivt och framförallt rent - utan obehagliga kemikalier. Kom dessutom före utsatt tid, vilket man inte är bortskämd med.
Sandy Adam
Sandy Adam
Läs mer
Alltså TACK för att ni ställde upp med en väldigt liten marginal av tid! Ringde i dag klockan 0800 och fick ett jätte trevligt bemötande av en kvinna och inte nog med det så var det fullbokat och killen som fixade min vackra fotölj valde att komma omgående fast fullbokad dag!!! Fick min fläckiga fotölj som hade kommit något på att bli som ny! Starkt rekommendera detta! Kommer givetvis tillbaka
Ulrika Wester
Ulrika Wester
Läs mer
Väldigt bra bemötande o proffsigt arbete av Wael. Rengjorde vår soffa samt gjorde rent våra sängar också fast vi inte bokat det innan . Kommer att återkomma
Anders Holmquist
Anders Holmquist
Läs mer
Kan verkligen rekommendera Möbelrent. Resultatet efter tvättning av mattor blev strålande. I tillägg ett väldigt trevligt bemötande.
Anna Lakander
Anna Lakander
Läs mer
Gick snabbt och smidigt att boka. Proffsigt bemötande och mattan blev som ny. Sängen känns ren och fräsch. Trevlig och proffsigt från början till slut. Kommer absolut höra sv mig igen.
Föregående
Nästa

Möbeltvätt Privatkund

Hur tvättar man en soffa?

Möbeltvätt är ett samlingsord för många olika tekniker. Vi besiktigar din möbel och de fläckar son finns, därefter väljs rät tvätterimetod. Du behöver inte själv förbereda någonting innan vårt besök. Tvätt av en stor 7-sits soffa tar ca 2-3 timmar, vill du tvätta flera möbler samtidigt går det givetvis bra. Vi avsätter alltid mer tid än vad arbetet beräknas ta, därför hinner vi oftast tvätta något mer än vad du i förväg bokat.

Möbeltvätt Företagskund

Vi hjälper små och stora företag och föreningar med sofftvätt och möbelrengöring av både tyg och skinnmöbler. Vi erbjuder smidiga lösningar där vi kan utföra arbete efter kontortstid om så önskas. Vi kommer gärna ut på ett kostnadsfritt besök och lämnar prisförslag på de möbler ni vill tvätta.

Tvätta soffa med ångtvätt

Ångtvätt är mer och mer populärt. Det är självklart bra till många saker eftersom du tvättar med endast vatten, utan kemikalier. Att ångtvätta soffa är däremot inte alltid att rekommendera eftersom många textil-soffor inte tål hög värme. Det är stor risk för att soffklädseln krymper, blir missfärgad, eller på annat sätt tar skada av den höga temperaturen.

Vissa soffor är dessutom klädda med plast under soffklädseln, då kan ångtvätt innebära att plasten smälter och soffan blir helt förstörd. Vi använder endast ångtvätt i undantagsfall, då görs en noggrann kontroll av möbelns material innan den tvättas med ånga.

Tvätta Mio soffa går utmärkt trotts tveksamt tvättråd. Mio soffor är mycket populära och finns i många svenska hem. Självklart blir dessa soffor smutsiga precis som andra möbler. Mio själva har ett möbeltvätt skum som är avsett för enklare rengöring men tar inte bort fläckar och ingrodd smuts.

Att Mio inte rekommenderar någon annan form av möbeltvätt på Mio soffor gör många  kunder oroliga att soffan är förstörd när den blivit smutsig, men så är inte fallet.

Vi tvättar dagligen soffor från Mio och har den erfarenhet som krävs för lyckat resultat! Kolla gärna på våra bilder och läs recensioner från andra som anlitat oss för tvätt av Mio möbler med fantastiskt resultat.

Rengöring av skinnsoffa och skinnmöbler. Skinnsoffor är ett smart val för dig som har småbarn och djur för att undvika onödiga fläckar. Även skinnmöbler behöver rengöras och infettas för att hålla sig snygga och fräscha.

Om skinnet inte infettas bildas sprickor där smutsen lägger sig och soffan ser inte längre ren ut. Kontakta oss eller boka online för hjälp med rengöring av skinnmöbler.

Möbeltvätt skum - Spray

Vissa möbler går att skumtvätta eller tvätta med möbelspray. Detta kan vara ett sätt att fräscha upp er  möbel men ta oftast inte bort fläckar och ingrodd smuts. Många av våra kunder har själva försökt skumtvätta sina möbler utan att lyckas innan de kontaktar oss.

Det kan vara svårt att få en jämn tvätt med spray och skum. Oftast behövs dessa metoder kompletteras med maskinell borstning för att resultatet skall bli lyckat. Det är dessutom väldigt viktigt att tyget sköljs ordentligt efter tvätt för att inte lämna kvar tvättmedelsrester.

Företag och förening
Privatperson

Bli av med fläckarna idag

Hembesök mÖBELTVÄTT

Skriv till oss

Vi svarar vanligtvis inom två timmar

Boka online

Beställ mattvätt möbeltvätt och madrasstvätt direkt online.

Offertförslag

Beskriv vad ni behöver hjälp med

Smidiga betallösningar

Betala med kort i samband med besöket

Betala med swish i samband med besöket

Betala med faktura efter besöket. OBS! Önskas betalning med faktura måste detta meddelas i samband med bokning.

Kortbetalning – Swishbetalning – Faktura