Möbeltvätt för privatpersoner & företag - MöbelRent

Möbeltvätt hemma?

Vi hjälper dig med sofftvätt & möbeltvätt

Rengöring på djupet för sofftvätt, soffklädsel och stoppning

En av de viktigaste saker som skiljer oss från en vanlig kemtvätt när det kommer till sofftvätt är att vi tvättar även armstöden, stoppningen och andra delar av soffan som inte är löstagbara. Om du endast tvättar den löstagbara soffklädseln kan det bli en nyansskillnad i jämförelse med resten av soffan.  Att lämna soffklädsel till kemtvätt rengör inte heller på djupet där mycket smuts samlas. Vi lägger allt fokus på tvätt av möbler och mattor, vi utför därför inte andra tvätteri-tjänster,

Med stor sannolikhet är det en av anledningarna till våra fantastiska resultat när vi tvättar soffor.

Professionell möbeltvätt med hembesök

Möbeltvätt är ett bra sätt att värna om både din plånboken och vår planet. Det är också nödvändigt för att behålla möblerna i bra skick länge. Vi kan till och med tvätta möbler där återförsäljaren  inte vågar rekommendera någon form av tvätt.

Eftersom vi har den erfarenhet som krävs för lyckat resultat även på känsliga material ansvarar vi självklart för din möbel i samband med att den tvättas.

Ett exempel är tvätt av Mio möbler. Mio rekommenderar nämligen inte någon form av tvätt. Läs gärna omdömen från kunder som räddat sina Mio soffor genom att anlita oss för möbelrengöring.

Högst betyg baserat på hundratals recensioner

Priser

Icon

Möbeltvätt

Icon

Sängtvätt

Icon

Mattvätt


Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/mobelre1/public_html/wp-content/plugins/sunbird-blocks/blocks/price-list/price-list.php on line 47
7-sits soffa och större 1399 kr
6-sits soffa 1299 kr
5-sits soffa 1099 kr
4-sits soffa 949 kr
3-sits soffa 849 kr
2-sits soffa 699 kr
Fåtölj 399 kr
Fotpall 289 kr
Stolsits 119 kr
Vändbar sittdyna 89-110 kr
Enstaka dynor och armstöd Kontakta oss för offertförslag
Skatteverket tillåter inte längre rutavdrag på matt eller möbeltvätt.
Kingsize säng 699 kr
Dubbelmadrass / Dubbelsäng 599 kr
Enkelmadrass / Enkelsäng 349 kr
Barnsäng/vagga 199 kr
Sänggavel dubbelsäng 349 kr
Sänggavel enkelsäng 249 kr
Vid tvätt av vändbar madrass tillkommer 99 kr för enkelmadrass / 199 kr för dubbelmadrass
Skatteverket tillåter inte längre rutavdrag på matt eller möbeltvätt.
Matta i trappa 139 kr/m²
Kina, Rya, Ull, Äkta 119 kr/m²
Övriga lösa mattor 119 kr/m²
Plastmatta 79 kr/m²
Heltäckningsmatta 20-30/m² 99 kr/m²
Heltäckningsmatta 30-50/m² 89 kr/m²
Heltäckningsmatta över 50m² Kontakta oss
Skatteverket tillåter inte längre rutavdrag på matt eller möbeltvätt.

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/mobelre1/public_html/wp-content/plugins/sunbird-blocks/blocks/price-list/price-list.php on line 87

Akut möbeltvätt?

När olyckan är ett faktum vill de flesta få hjälp snabbt, väldigt snabbt! Vi kan oftast erbjuda möbeltvätt inom 24 timmar. Vid akutbokning tillkommer 350kr.

Contact banner icon

Såhär går det till

1

Välj din kommun

Välj din kommun och kryssa i vad du vill tvätta. Du omdirigeras sedan till vår bokningssida, detta kan ta några sekunder.

2

Välj en ledig tid

Inne på bokningssidan ser du en kalender som visar tillgängliga tider i den kommun du valt. Välj en tid som passar dig.

3

Fyll i dina uppgifter

Fyll i dina kontaktuppgifter och vad du vill tvätta. Vill du tvätta flera saker på samma besök så skriver du detta. Slutligen bekräftar du bokningen.

Boka online

Möbeltvätt privatkund

Möbeltvätt är ett samlingsord för många olika tekniker. Vi besiktigar din möbel och de fläckar son finns, därefter väljs rät tvättmetod. Du behöver inte själv förbereda någonting innan vårt besök. Tvätt av en stor 7-sits soffa tar ca 2-3 timmar, vill du tvätta flera möbler samtidigt går det givetvis bra. Vi avsätter alltid mer tid än vad arbetet beräknas ta, därför hinner vi oftast tvätta något mer än vad du i förväg bokat.

Möbeltvätt företagskund

Vi hjälper små och stora företag och föreningar med sofftvätt och möbelrengöring av både tyg och skinnmöbler. Vi erbjuder smidiga lösningar där vi kan utföra arbete efter kontorstid om så önskas. Vi kommer gärna ut på ett kostnadsfritt besök och lämnar prisförslag på de möbler ni vill tvätta.

Vanliga frågor & svar

Tvätta soffa med ångtvätt

Ångtvätt är mer och mer populärt. Det är bra till många saker eftersom du tvättar med endast vatten, utan kemikalier. Att göra ångtvätt på soffa är däremot inte alltid att rekommendera eftersom många textil-soffor inte tål hög värme. Det är stor risk för att soffklädseln krymper, blir missfärgad, eller på annat sätt tar skada av den höga temperaturen.

Vissa soffor är dessutom klädda med plast under soffklädseln, då kan ångtvätt innebära att plasten smälter och soffan blir helt förstörd. Vi använder endast ångtvätt i undantagsfall, då görs en noggrann kontroll av möbelns material innan den tvättas med ånga.

​Tvätta Mio soffa

Tvätta Mio soffa går utmärkt trotts tveksamt tvättråd. Mio soffor är mycket populära och finns i många svenska hem. Självklart blir dessa soffor smutsiga precis som andra möbler. Mio själva har ett möbeltvätt skum som är avsett för enklare rengöring men tar inte bort fläckar och ingrodd smuts.

Att Mio inte rekommenderar någon annan form av möbeltvätt på Mio soffor gör många  kunder oroliga att soffan är förstörd när den blivit smutsig, men så är inte fallet.

Vi tvättar dagligen soffor från Mio och har den erfarenhet som krävs för lyckat resultat! Kolla gärna på våra bilder och läs recensioner från andra som anlitat oss för tvätt av Mio möbler med fantastiskt resultat.

Rengöra skinnsoffa

Rengöring av skinnsoffa och skinnmöbler. Skinnsoffor är ett smart val för dig som har småbarn och djur för att undvika onödiga fläckar. Även skinnmöbler behöver rengöras och infettas för att hålla sig snygga och fräscha.

Om skinnet inte infettas bildas sprickor där smutsen lägger sig och soffan ser inte längre ren ut. Kontakta oss eller boka online för hjälp med rengöring av skinnmöbler.

Möbeltvätt med skumspray

Vissa möbler går att skumtvätta eller tvätta med möbelspray. Detta kan vara ett sätt att fräscha upp er  möbel men ta oftast inte bort fläckar och ingrodd smuts. Många av våra kunder har själva försökt skumtvätta sina möbler utan att lyckas innan de kontaktar oss.

Det kan vara svårt att få en jämn tvätt med spray och skum. Oftast behövs dessa metoder kompletteras med maskinell borstning för att resultatet skall bli lyckat. Det är dessutom väldigt viktigt att tyget sköljs ordentligt efter tvätt för att inte lämna kvar tvättmedelsrester.