Ångtvätt för både golv, möbler & skåp - MöbelRent

Ångtvätt för både golv och möbler

Med en ångtvätt blir parkett, kakelplattor, fönster och mattor skinande rena

Ångtvätt för både golv och möbler

Med ångtvättens mångsidighet kan vi rengöra allt från möbler och mattor till toaletter. Ånga kan användas även för kök som effektivt rengörs med hjälp av ångan som inte bara löser svår smuts och tar död på bakterier, utan också reducerar dålig lukt.

Vi använder ångtvätt då det ger en mer mångsidig rengöring med ångtvätt. Det blir även ett allt vanligare komplement till ordinarie städning i exempelvis kontorslandskap.

Miljövänlig och perfekt för inomhusmiljön

När du använder en ångtvätt tar du också död på en betydligt större mängd bakterier jämfört med rengöring på traditionellt sätt (99 % av alla hushållsbakterier). Metoden är också helt fri från kemikalier. Ångtvätt är därför en bra lösning för personer med allergi eller astma samt familjer med små barn.

  • Rengöring med ånga får textilierna att hålla längre
  • Ånga dödar bakterier
  • Ångtvätt kostar inte mer än traditionell städning
  • Modern bioteknik tar bort orsaken till olika luktproblem
  • 90% av allt smuts består av fett och biotekniska produkter bryter ner fettet istället för att flytta runt det

Högst betyg baserat på hundratals recensioner

Akut ångtvätt?

När olyckan är ett faktum vill de flesta få hjälp snabbt, väldigt snabbt! Vi kan oftast erbjuda ångtvätt inom 24 timmar. Vid akutbokning tillkommer 350kr.

Contact banner icon

Ångtvätt privatkund

Ångtvätt är mer och mer populärt för privatkunder, det är bra till många saker eftersom du tvättar med endast vatten, utan kemikalier. Behöver ni hjälp med att tvätta textila möbler såsom soffor, stolar, sängar och heltäckande mattor. Vi har lösningen, med effektiv ångtvätt kommer vi till er och gör rent era möbler.

 

Ångtvätt företag

Med en ångtvätt kan vi rengöra nästan allt, från golv och textilier till vitvaror och svåråtkomliga fogar och skarvar. Den heta ångan dödar bakterier och svampsporer, och löser effektivt upp alla typer av smuts. Vi kan tvätta mattor och möbler med ånga som är 130-180 grader. Behöver stolarna i konferenslokalerna, möbler i matsalen eller övriga utrymmen bli rena löser vi det enkelt med ångtvätt.