Mattvätt i Stockholm hemma hos dig - MöbelRent

Specialister på mattvätt i Stockholm hemma hos dig

Specialister på mattvätt i Stockholm

Vi erbjuder kvalitativ och säker mattvätt i Stockholm. Vi skiljer oss från en vanlig kemtvätt då vi har specialiserat oss på heltäckningsmattor och lösa mattor. Vi utför inga andra tvätteritjänster utöver möbel och mattvätt vilket har gör att vi uppnår fantastiska resultat på just denna typ av rengöring

Smidig mattvätt hemma hos dig!

Slipp att vänta i veckor på att få tillbaka din matta från en kemtvätt. Vi utför mattvätt på plats hos våra kunder för bästa serviceupplevelse. Vi har all utrustning med oss och sköter rengöringen snabbt och enkelt utan att du behöver förbereda något.

Boka hembesök

Akut Mattvätt i Stockholm

När olyckan är framme erbjuder vi hjälp snabbt, ofta inom 24 timmar. Vid akut bokning tillkommer 350 kr. Kontakta oss så  hjälper vi er.

Contact banner icon

Priser efter-rut-avdrag

Icon

Möbeltvätt

Icon

Sängtvätt

Icon

Mattvätt


Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/mobelre1/public_html/wp-content/plugins/sunbird-blocks/blocks/price-list/price-list.php on line 47
7-sits soffa och större 1399 kr
6-sits soffa 1299 kr
5-sits soffa 1099 kr
4-sits soffa 949 kr
3-sits soffa 849 kr
2-sits soffa 699 kr
Fåtölj 399 kr
Fotpall 289 kr
Stolsits 119 kr
Vändbar sittdyna 89-110 kr
Enstaka dynor och armstöd Kontakta oss för offertförslag
Kingsize säng 699 kr
Dubbelmadrass 599 kr
Enkelmadrass 349 kr
Barnsäng/vagga 199 kr
Sänggavel dubbelsäng 349 kr
Sänggavel enkelsäng 249 kr
Vid tvätt av vändbar madrass tillkommer 99 kr för enkelmadrass / 199 kr för dubbelmadrass
Matta i trappa 139 kr/m²
Kina, Rya, Ull, Äkta 119 kr/m²
Övriga lösa mattor 99 kr/m²
Trasmatta, Plastmatta 79 kr/m²
Heltäckningsmatta 12-20/m² 89 kr/m²
Heltäckningsmatta 20-30/m² 79 kr/m²
Heltäckningsmatta över 30m² Kontakta oss

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/mobelre1/public_html/wp-content/plugins/sunbird-blocks/blocks/price-list/price-list.php on line 87

Mattvätt Stockholm för företag

Vi hjälper både företag och föreningar med mattvätt av heltäckningsmattor och lösa mattor. Vi erbjuder smidiga lösningar och kan utföra arbetet på kontorstid om det önskas. Kontakta oss för ett kostnadsfritt besök och prisoffert eller klicka nedan för att få ett snabbt offertförslag.

Offertförslag

Rengöring av ullmatta eller äkta matta

Det är viktigt att rengöra och avlägsna den smuts som samlas i mattans botten för att bevara ett gott skick på en äkta matta. Att tvätta en äkta matta är inte som att rengöra en syntetisk då det finns risk för färgfällning om tvätten utförs felaktigt. När det gäller äkta mattor och ullmattor är vi alltid extra noggranna med vilka fläckborttagningsmedel  och mattschampon som används. Vårt schampo innehåller lanolin (fårullsfett) som återskapar ullmattans naturliga lyster och håller den skyddad.

Mattvätt i hela Stor-Stockholm

MöbelRent erbjuder mattvätt i hela Stor-Stockholm! Vi åker bland annat till Botkyrka, Danderyd, Ekerö, Haninge, Huddinge, Järfälla, Lidingö, Nacka, Norrtälje, Nykvarn, Nynäshamn, Österåker, Salem, Sigtuna, Södertälje, Sollentuna, Solna, Stockholm, Sundbyberg, Täby, Tyresö, Upplands Väsby, Upplands-Bro, Vallentuna, Värmdö, Vaxholm, Kungsholmen, Norrmalm,  Gamla stan, Östermalm, Årsta, Bromma, Farsta, Hägersten, Kista och Vällingby.

Contact banner icon