Mattvätt i Göteborg - rengöring hemma hos dig - MöbelRent

Mattvätt i Göteborg med omnejd

⦁ Mattvätt Göteborg ⦁ Mattvätt Hisingen ⦁ Mattvätt Kungälv ⦁ Mattvätt Angered ⦁ Mattvätt Lerum ⦁ Mattvätt Mölndal ⦁ Mattvätt Partille ⦁ Mattvätt Västra Frölunda ⦁

MöbelRent mattvätt Göteborg ger dig bästa tänkbara serviceupplevelse direkt i ditt hem.

Privatpersoner och företag som behöver Mattvätt i Göteborg, Partille, Mölndal, Hisingen eller Frölunda slipper vänta i veckor på att få tillbaka mattan från kemtvätt. Du behöver inte längre lämna in din matta till kemtvätt i eftersom vi kommer till dig istället. Vi har all utrustning med oss för att kunna ge dig ett oslagbart resultat direkt i ditt hem eller på ert företag.

Med andra ord, att få sin matta tvättad har aldrig varit enklare, inga förberedelser krävs. Vi rengör, tvättar och besiktigar mattan i olika steg för att säkerställa att ingen smuts lämnas kvar efter slutförd tvätt. Självklart ser vi till att inget vatten kommer i kontakt med dina golv, vi suger ur överflödig vätska och mattan är helt torr efter några timmar.

Vi tvättar alla typer av mattor

Vi tvättar alla sorters mattor med lämpliga metoder och rengöringsmedel. Med vår erfarenhet och stora kompetens klarar vi alla ryamattor, ullmattor och äkta mattor. Alla typer av mattor kräver sina speciella metoder. Oavsett typ av matta vet vi hur. Vi kan allt om mattvätt!

⦁ Göteborg ⦁ Kungälv ⦁ Angered ⦁ Lerum ⦁ Kungälv ⦁ Mölndal ⦁ Partille ⦁ Västra Frölunda ⦁ Hisingen ⦁

Akut Mattvätt?

När olyckan är ett faktum vill de flesta få hjälp snabbt, väldigt snabbt! Vi kan oftast hjälpa till att tvätta din matta inom 24 timmar om du bor i Göteborg med omnejd. Vid akutbokning tillkommer 350kr.

Contact banner icon

Priser

Icon

Möbeltvätt

Icon

Sängtvätt

Icon

Mattvätt


Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/mobelre1/public_html/wp-content/plugins/sunbird-blocks/blocks/price-list/price-list.php on line 47
7-sits soffa och större 1399 kr
6-sits soffa 1299 kr
5-sits soffa 1099 kr
4-sits soffa 949 kr
3-sits soffa 849 kr
2-sits soffa 699 kr
Fåtölj 399 kr
Fotpall 289 kr
Stolsits 119 kr
Vändbar sittdyna 89-110 kr
Enstaka dynor och armstöd Kontakta oss för offertförslag
Skatteverket tillåter inte längre rutavdrag på matt eller möbeltvätt.
Kingsize säng 699 kr
Dubbelmadrass / Dubbelsäng 599 kr
Enkelmadrass / Enkelsäng 349 kr
Barnsäng/vagga 199 kr
Sänggavel dubbelsäng 349 kr
Sänggavel enkelsäng 249 kr
Vid tvätt av vändbar madrass tillkommer 99 kr för enkelmadrass / 199 kr för dubbelmadrass
Skatteverket tillåter inte längre rutavdrag på matt eller möbeltvätt.
Matta i trappa 139 kr/m²
Kina, Rya, Ull, Äkta 119 kr/m²
Övriga lösa mattor 119 kr/m²
Plastmatta 79 kr/m²
Heltäckningsmatta 20-30/m² 99 kr/m²
Heltäckningsmatta 30-50/m² 89 kr/m²
Heltäckningsmatta över 50m² Kontakta oss
Skatteverket tillåter inte längre rutavdrag på matt eller möbeltvätt.

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/mobelre1/public_html/wp-content/plugins/sunbird-blocks/blocks/price-list/price-list.php on line 87

Mattvätt för privatkunder

Jämför gärna pris på mattvätt i Göteborg, vi vågar påstå att vi är det mest prisvärda alternativet. Många av våra kunder uppskattar också att slippa köra iväg och lämna sina mattor till oss när det är dags för tvätt.

Prislista privatkund

Mattvätt offertförslag Företagskund

Små och stora företag och föreningar vänder sig till oss för mattvätt av både lösa mattor och heltäckningsmattor. Vi erbjuder smidiga lösningar och flexibilitet, exempelvis kan vi utföra arbete efter kontors tid om så önskas. Boka ett kostnadsfritt besök för prisförslag före er beställning.

Offertförfrågan

Vanliga frågor – Mattvätt​

Försvinner alla fläckar?

Vi anpassar alltid mattvätten efter att vi gjort en bedömning av din matta och de fläckar som finns. I de allra flesta fall försvinner fläckar helt. Fläckar som kan vara svåra att få bort är vissa typer utav: målarfärg, olja, missfärgningar t.e.x. från andra textila material, blekmedel eller solblekning. Välkommen att ringa till oss om du känner dig osäker.

Kan mattan bli sliten av tvätt?

Svaret på frågan är nej. De flesta material behöver tvättas ibland för att bibehålla ett gott skick. Mattor är inget undantag. En matta som är full med smuts och sand utsätts för kraftigt slitage när du trampar på den. Mattans fibrer nöts snabbare ut om den är smutsig. Mattor behöver tvättas. Vi har erfarenhet av många olika material och gör alltid en bedömning före tvätt. Är mattan i väldigt dåligt skick och vi mot förmodan skulle bedöma att vi inte kan tvätta den betalar du ingenting. Vi har ansvarsförsäkring och som täcker om en skada mot förmodan skulle inträffa i samband med tvätt.

Går det att ta bort gamla fläckar?

I den bästa av världar önskar vi givetvis att du kontaktar oss så fort du fått en fläck, eftersom att utgångsläget då är idealiskt. Så är oftast inte fallet. Många har haft fläckar under väldigt lång tid innan de tillslut tycker att mattan är så smutsig att den antingen måste slängas eller tvättas! I de flesta fall försvinner fläckar helt även om de suttit under väldigt lång tid.

Hur utförs mattvätten?

Tvätten anpassas alltid efter materialet på din matta och vi gör en bedömning på plats hos dig. Vi kan tvätta i stort sett alla slags mattor med undantag för små trasmattor.

Hur kan jag tvätta mattan själv?

I denna fråga är vi försiktiga med att uttala oss. Det är vanligt att vi blir kontaktade först när man försökt ta bort fläckar med alla tänkbara medel och husknep. Tyvärr blir det oftast värre. Det kan göra att fläcken blir inkapslad och svårare för oss att lösa upp därför rekommenderar vi inte detta.

Försvinner kattkiss och andra lukter?

När det gäller djururin, avföring och andra organiska material behövs det i vissa fall en tilläggsbehandling med ett enzymbaserat medel för att bryta ner den starka lukten. Det kostar 150 kr extra. Detta är ett långtidsverkande medel som är biologiskt nedbrytbart och ofarligt. Vi kan inte garantera resultatet men i det flesta fall försvinner lukten helt två till fyra dygn efter mattvätten. kontakta oss gärna om du är osäker.