Sängtvätt för svåra fläckar på madrasser - MöbelRent

Behov av sängtvätt?

Vi hjälper dig bli av med fläckar och lukt

Tvätta madrass – rengöring och tvätt av bäddmadrass

Att tvätta en madrass och ta bort fläckar på en madrass kan vara svårt. Madrasser är ofta gjorda i känsliga material som inte tål vanlig tvätt. Vi anpassar alltid vår madrasstvätt efter
materialet och de fläckar som finns på madrassen. I de allra flesta fall försvinner fläckar helt, utan större problem. Vissa fläckar kan vara svåra att få bort om de suttit under lång tid, därför är det bra att tvätta din madrass regelbundet. Vi kan tvätta de flesta madrasser. Dessutom är det också viktigt att rengöra bäddmadrassen för att den inte skall sjunka ihop.

Kvalster i sängen – såhär blir du av med dem

Kvalster är små spindeldjur som lever av de hudflagor som finns i madrassen. Genom att tvätta bäddmadrassen blir du inte bara av med kvalster i sängen utan även deras avföring som är allergiframkallande. Därför bör du rengöra sängen 1 – 2 gånger per år.

De flesta har nog hört talas om kvalster i sängen. Kvalstrens avföring innehåller ett enzymer som många är överkänsliga mot, det är en av de vanligaste allergierna i världen. Många känner inte till symtomen för kvalsterallergi och vet därför inte att de är drabbade.

Vanliga symtom på kvalsterallergi är luftvägsbesvär, täppt nästa, nysningar, rinnande näsa, kliande/svullna ögon och eksem. Symtomen är oftast märkbara under natten och på morgonen.

Högst betyg baserat på hundratals recensioner

Priser

Icon

Möbeltvätt

Icon

Sängtvätt

Icon

Mattvätt


Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/mobelre1/public_html/wp-content/plugins/sunbird-blocks/blocks/price-list/price-list.php on line 47
7-sits soffa och större 1399 kr
6-sits soffa 1299 kr
5-sits soffa 1099 kr
4-sits soffa 949 kr
3-sits soffa 849 kr
2-sits soffa 699 kr
Fåtölj 399 kr
Fotpall 289 kr
Stolsits 119 kr
Vändbar sittdyna 89-110 kr
Enstaka dynor och armstöd Kontakta oss för offertförslag
Skatteverket tillåter inte längre rutavdrag på matt eller möbeltvätt.
Kingsize säng 699 kr
Dubbelmadrass / Dubbelsäng 599 kr
Enkelmadrass / Enkelsäng 349 kr
Barnsäng/vagga 199 kr
Sänggavel dubbelsäng 349 kr
Sänggavel enkelsäng 249 kr
Vid tvätt av vändbar madrass tillkommer 99 kr för enkelmadrass / 199 kr för dubbelmadrass
Skatteverket tillåter inte längre rutavdrag på matt eller möbeltvätt.
Matta i trappa 139 kr/m²
Kina, Rya, Ull, Äkta 119 kr/m²
Övriga lösa mattor 119 kr/m²
Plastmatta 79 kr/m²
Heltäckningsmatta 20-30/m² 99 kr/m²
Heltäckningsmatta 30-50/m² 89 kr/m²
Heltäckningsmatta över 50m² Kontakta oss
Skatteverket tillåter inte längre rutavdrag på matt eller möbeltvätt.

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/mobelre1/public_html/wp-content/plugins/sunbird-blocks/blocks/price-list/price-list.php on line 87

Akut sängtvätt?

När olyckan är ett faktum vill de flesta få hjälp snabbt, väldigt snabbt! Vi kan oftast erbjuda madrassrengöring inom 24 timmar. Vid akutbokning tillkommer 350kr.

Contact banner icon

Såhär går det till

1

Välj din kommun

Välj din kommun och kryssa i vad du vill tvätta. Du omdirigeras sedan till vår bokningssida, detta kan ta några sekunder.

2

Välj en ledig tid

Inne på bokningssidan ser du en kalender som visar tillgängliga tider i den kommun du valt. Välj en tid som passar dig.

3

Fyll i dina uppgifter

Fyll i dina kontaktuppgifter och vad du vill tvätta. Vill du tvätta flera saker på samma besök så skriver du detta. Slutligen bekräftar du bokningen.

Boka online

Madrasstvätt privatkund

Rengöra madrass – varför och hur ofta?

Vi får ofta frågan om hur ofta man bör rengöra sin madrass. Det är svårt att ge ett generellt svar eftersom det beror på dina egna krav. Rengör du madrassen för att du vill bli av med fläckar rekommenderar vi att göra det med en gång efter att fläcken uppkommit. Om du rengör din madrass för att bli av med hudavlagringar räcker oftast en gång per år. Är du däremot kvalsterallergiker kan det behövas oftare. Om du svettas mycket, har hud eksem, t.ex. psoriasis rekommenderar vi regelbunden madrassrengöring.

Sängrengöring företag

Vi hjälper hotell och vandrarhem att hålla madrasser och sängar rena och fräscha. Klagomål på en fläckig madrass och unken lukt kan göra stor skada. Boka madrassrengöring vid behov eller rengör sängar och madrasser regelbundet. Regelbunden tvätt av madrasser ger ett fräscht intryck till era gäster.