fbpx

Tvätta Bäddmadrass?

Kiss på madrass - Fläckar och dålig lukt

Tvätta bäddmadrass?

Kiss på madrassen - bli av med fläckar och lukt

Tvätta madrass

Resultat före och efter madrasstvätt

Att tvätta en madrass eller ta bort fläckar på en madrass kan vara svårt. Det beror på att madrasser ofta är gjorda i känsliga material som inte tål vanlig tvätt. Vi anpassar alltid vår metod av madrasstvätt efter materialet och de fläckar som finns på madrassen. I de allra flesta fall försvinner fläckar helt efter madrass tvätt. Vissa fläckar
kan vara svåra att få bort om de suttit under lång tid, därför rekommenderar vi att tvätta din madrass regelbundet. Dessutom är det också viktigt att rengöra bäddmadrassen för
att den inte skall sjunka ihop och tappa formen.

Prislista för privatpersoner

Smidiga betallösningar

Betala med kort i samband med besöket

Betala med swish i samband med besöket

Betala med faktura efter besöket. OBS! Önskas betalning med faktura måste detta meddelas i samband med bokning.

Kortbetalning – Swishbetalning – Faktura

Akut sängtvätt

När olyckan är ett faktum vill de flesta få hjälp snabbt, väldigt snabbt! Vi kan oftast erbjuda madrassrengöring inom 24 timmar. Vid akutbokning tillkommer 350kr. Dessa tider erbjuds utöver ordinarie lediga tider.

Tvätta madrass - Rengöring och tvätt av Bäddmadrass

Att tvätta en madrass och ta bort fläckar på en madrass kan vara svårt. Madrasser ofta är gjorda i känsliga material som inte tål vanlig tvätt. Vi anpassar alltid vår madrasstvätt efter
materialet och de fläckar som finns på madrassen. I de allra
flesta fall försvinner fläckar helt, utan större problem. Vissa fläckar kan vara svåra att få bort om de suttit under lång tid, därför är det bra att tvätta din madrass regelbundet. Vi kan tvätta de flesta madrasser. Dessutom är det också viktigt att rengöra bäddmadrassen för att den inte skall sjunka ihop.

Dammkvalster i sangen

Kvalster i sängen - Såhär blir du av med dem.

Kvalster är små spindeldjur som lever av de hudflagor som finns i madrassen. Genom att tvätta bäddmadrassen blir du inte bara av med kvalster i sängen utan även deras avföring som är allergiframkallande. Därför bör du rengöra sängen 1 – 2 gånger per år.

De flesta har nog hört talas om kvalster i sängen. Kvalstrens avföring innehåller ett enzymer som många är överkänsliga mot, det är en av de vanligaste allergierna i världen. Många känner inte till symtomen för kvalsterallergi och vet därför inte att de är drabbade.

Vanliga symtom på kvalsterallergi är luftvägsbesvär, täppt nästa, nysningar, rinnande näsa, kliande/svullna ögon och eksem. Symtomen är oftast märkbara under natten och på morgonen

Vi har högst betyg baserat på Hundratals recensioner.

Annika Stedner
Annika Stedner
Läs mer
Har precis fått en rejäl storstädning hemma där Möbelrent fixat mattor, soffa, fåtöljer och säng så de är rena, fina och i skick som nya igen. Kan varmt rekommendera denna firma. De är proffsiga, noggranna och mycket serviceminded. Jag är supernöjd!
Linda Nyberg
Linda Nyberg
Läs mer
Tusen tack för ett underbart fint bemötande och mkt bra arbete med mina föräldrars mattor 🙂garanterat återkommande kunder.. 🙂
Annika Stedner
Annika Stedner
Läs mer
Jag anlitade möbelrent för rengöring av två fläckiga mattor. Resultatet blev över förväntan, och de passade även på att rengöra vår säng när de var här! Så lätt och smidigt att det görs i ditt eget hem och till ett bra pris. Punktliga, professionella och fantastiska trevliga. Kan varmt rekommenderas!
Rima Issa
Rima Issa
Läs mer
Gud jag tappade hoppet på mina soffor testade alla metoder men Möbelrent har verkligen uppfyllt min dröm kan man säga och gjorde sin magiska jobbet stort tack för allt ni är guld värda ..jag rekommenderar starkt utan tvekan.
Madeleine Englund
Madeleine Englund
Läs mer
Super nöjda med arbetet och mycket trevlig personal och proffsiga tusen tack
Helena Bang
Helena Bang
Läs mer
Möbelrent var hos oss idag, de kom med kort varsel och lämnade oss med ett perfekt resultat, inga fläckar kvar och kändes väldigt fräscht efteråt, vi är supernöjda med resultatet 👍 kan starkt rekommendera Mönelrent.
N. Jonas Englund
N. Jonas Englund
Läs mer
Vi fick en ny säng! Snabbt, effektivt och framförallt rent - utan obehagliga kemikalier. Kom dessutom före utsatt tid, vilket man inte är bortskämd med.
Sandy Adam
Sandy Adam
Läs mer
Alltså TACK för att ni ställde upp med en väldigt liten marginal av tid! Ringde i dag klockan 0800 och fick ett jätte trevligt bemötande av en kvinna och inte nog med det så var det fullbokat och killen som fixade min vackra fotölj valde att komma omgående fast fullbokad dag!!! Fick min fläckiga fotölj som hade kommit något på att bli som ny! Starkt rekommendera detta! Kommer givetvis tillbaka
Ulrika Wester
Ulrika Wester
Läs mer
Väldigt bra bemötande o proffsigt arbete av Wael. Rengjorde vår soffa samt gjorde rent våra sängar också fast vi inte bokat det innan . Kommer att återkomma
Anders Holmquist
Anders Holmquist
Läs mer
Kan verkligen rekommendera Möbelrent. Resultatet efter tvättning av mattor blev strålande. I tillägg ett väldigt trevligt bemötande.
Anna Lakander
Anna Lakander
Läs mer
Gick snabbt och smidigt att boka. Proffsigt bemötande och mattan blev som ny. Sängen känns ren och fräsch. Trevlig och proffsigt från början till slut. Kommer absolut höra sv mig igen.
Föregående
Nästa

Madrasstvätt Privatkund

Vi får ofta frågan om hur ofta man bör rengöra sin madrass. Det är svårt att ge ett generellt svar eftersom det beror på dina egna krav. Rengör du madrassen för att du vill bli av med fläckar rekommenderar vi att göra det med en gång efter att fläcken uppkommit. Om du rengör din madrass för att bli av med hudavlagringar räcker oftast en gång per år. Är du däremot kvalsterallergiker kan det behövas oftare. Om du svettas mycket, har hud eksem, t.ex. psoriasis rekommenderar vi regelbunden madrassrengöring.

tvatta madrass mor och dotter ligger i sang

Sängrengöring Företag

Vi hjälper hotell och vandrarhem att hålla madrasser och sängar rena och fräscha. Klagomål på en fläckig madrass och unken lukt kan göra stor skada. Boka madrassrengöring vid behov eller rengör sängar och madrasser regelbundet. Regelbunden tvätt av madrasserna ger ett fräscht intryck till era gäster.

Företag och förening
Privatperson

Bli av med fläckarna idag

Hembesök SÄNGTVÄTT

Skriv till oss

Vi svarar vanligtvis inom två timmar

Boka online

Beställ mattvätt möbeltvätt och madrasstvätt direkt online.

Offertförslag

Beskriv vad ni behöver hjälp med

Smidiga betallösningar

Betala med kort i samband med besöket

Betala med swish i samband med besöket

Betala med faktura efter besöket. OBS! Önskas betalning med faktura måste detta meddelas i samband med bokning.

Kortbetalning – Swishbetalning – Faktura