Sängtvätt - möbelrent

Behov av sängtvätt?

Vi hjälper dig bli av med fläckar och lukt

Tvätta madrass – rengöring och tvätt av bäddmadrass

Att tvätta en madrass och ta bort fläckar på en madrass kan vara svårt. Madrasser är ofta gjorda i känsliga material som inte tål vanlig tvätt. Vi anpassar alltid vår madrasstvätt efter
materialet och de fläckar som finns på madrassen. I de allra flesta fall försvinner fläckar helt, utan större problem. Vissa fläckar kan vara svåra att få bort om de suttit under lång tid, därför är det bra att tvätta din madrass regelbundet. Vi kan tvätta de flesta madrasser. Dessutom är det också viktigt att rengöra bäddmadrassen för att den inte skall sjunka ihop.

Kvalster i sängen – såhär blir du av med dem

Kvalster är små spindeldjur som lever av de hudflagor som finns i madrassen. Genom att tvätta bäddmadrassen blir du inte bara av med kvalster i sängen utan även deras avföring som är allergiframkallande. Därför bör du rengöra sängen 1 – 2 gånger per år.

De flesta har nog hört talas om kvalster i sängen. Kvalstrens avföring innehåller ett enzymer som många är överkänsliga mot, det är en av de vanligaste allergierna i världen. Många känner inte till symtomen för kvalsterallergi och vet därför inte att de är drabbade.

Vanliga symtom på kvalsterallergi är luftvägsbesvär, täppt nästa, nysningar, rinnande näsa, kliande/svullna ögon och eksem. Symtomen är oftast märkbara under natten och på morgonen.

Se alla omdömen

Betyg 5 utav 5 baserat av hundratals omdömen.

Google Facebook BokaDirekt TrustPilot

Priser

Icon

Möbeltvätt

Icon

Sängtvätt

Icon

Mattvätt


Warning: foreach() argument must be of type array|object, bool given in /home/mobelre1/public_html/wp-content/plugins/sunbird-blocks/blocks/price-list/price-list.php on line 47
9-sits soffa 2299 kr
8-sits soffa 2099 kr
7-sits soffa 1899 kr
6-sits soffa 1799 kr
5-sits soffa 1599 kr
4-sits soffa 1399 kr
3-sits soffa 1199 kr
2-sits soffa 949 kr
Fåtölj 549 kr
Fotpall 289 kr
Stolsits 179 kr
Vändbar dyna 89-110 kr
Enstaka dynor och armstöd Kontakta oss
Skatteverket tillåter inte längre rutavdrag på matt eller möbeltvätt.
Kingsize madrass / Säng 799 kr
Dubbelmadrass / Dubbelsäng 699 kr
Enkelmadrass / Enkelsäng 449 kr
Barnsäng/vagga 399 kr
Sänggavel dubbelsäng 499 kr
Sänggavel enkelsäng 399 kr
Vid tvätt av vändbar madrass tillkommer 299 kr för enkelmadrass / 399 kr för dubbelmadrass
Skatteverket tillåter inte längre rutavdrag på matt eller möbeltvätt.
Kina, Rya, Ull, Äkta 139 kr/m²
Övriga lösa mattor 139 kr/m²
Plastmatta 119 kr/m²
Matta i trappa 49kr/steg
Heltäckningsmatta 30-60/m² 119 kr/m²
Heltäckningsmatta 60-90/m² 99 kr/m²
Heltäckningsmatta över 90m² Kontakta oss
Skatteverket tillåter inte längre rutavdrag på matt eller möbeltvätt.

Warning: foreach() argument must be of type array|object, bool given in /home/mobelre1/public_html/wp-content/plugins/sunbird-blocks/blocks/price-list/price-list.php on line 87

Akut sängtvätt?

När olyckan är ett faktum vill de flesta få hjälp snabbt, väldigt snabbt! Vi kan oftast erbjuda madrassrengöring inom 24 timmar. Vid akutbokning tillkommer 350kr.

Contact banner icon

Såhär går det till

1

Välj din kommun

Välj din kommun och kryssa i vad du vill tvätta. Du omdirigeras sedan till vår bokningssida, detta kan ta några sekunder.

2

Välj en ledig tid

Inne på bokningssidan ser du en kalender som visar tillgängliga tider i den kommun du valt. Välj en tid som passar dig.

3

Fyll i dina uppgifter

Fyll i dina kontaktuppgifter och vad du vill tvätta. Vill du tvätta flera saker på samma besök så skriver du detta. Slutligen bekräftar du bokningen.

Boka online

Madrasstvätt privatkund

Rengöra madrass – varför och hur ofta?

Vi får ofta frågan om hur ofta man bör rengöra sin madrass. Det är svårt att ge ett generellt svar eftersom det beror på dina egna krav. Rengör du madrassen för att du vill bli av med fläckar rekommenderar vi att göra det med en gång efter att fläcken uppkommit. Om du rengör din madrass för att bli av med hudavlagringar räcker oftast en gång per år. Är du däremot kvalsterallergiker kan det behövas oftare. Om du svettas mycket, har hud eksem, t.ex. psoriasis rekommenderar vi regelbunden madrassrengöring.

Sängrengöring företag

Vi hjälper hotell och vandrarhem att hålla madrasser och sängar rena och fräscha. Klagomål på en fläckig madrass och unken lukt kan göra stor skada. Boka madrassrengöring vid behov eller rengör sängar och madrasser regelbundet. Regelbunden tvätt av madrasser ger ett fräscht intryck till era gäster.