Fläckar på madrassen?

Vi kan sängtvätt och madrassrengöring

 • Fast pris och kostnadsfri milersättning
 • Tvätt av bäddmadrass och resårbotten​
 • Utmärkt betyg av våra kunder​

Fläckar på madrassen?

Vi kan madrasstvätt och sängrengöring

 • Fast pris, Kostnadsfri milersättning.
 • Tvätt av bäddmadrass och resårbotten
 • Utmärkt betyg av våra kunder

Madrasstvätt & Sängrengöring

Vi köper dyrare och dyrare sängar vilket innebär att vi behåller madrasser och sängar längre. Det är därför viktigt att rengöra bäddmadrassen regelbundet.

Vanligt förekommande fläckar

 • Svettfläckar på madrassen​
 • Urinfläckar & kattkiss på bäddmadrassen
 • Blodfläckar på madrassen
 • Snusfläckar på madrassen

Andra vanliga problem

 • Dammig madrass
 • Kvalster i sängen
 • Dålig lukt på bäddmadrassen​
 • Dålig luft i sovrummet

Olika former av madrasstvätt

 • Ångtvätta madrassen
 • Skummtvätta sängen
 • Kemtvätta madrassen
 • Ta bort kvalster

Madrasstvätt med Möbelrent

Vi hjälper företag och privatpersoner att få bort  fläckar och dålig lukt från bäddmadrasser och sängar. Vi anpassar alltid tvätten efter materialet på din madrass.  Vi kan skummtvätt, ångtvätt, vattentvätt och kemtvätt av madrasser.  I stort sätt går alla madrasser att tvätta oavsett vad tvättrådet anger. 

Gratis hembesök

Vi tvättar din bäddmadrass och säng direkt på plats i ditt hem eller på ert företag. Du behöver inte förbereda inför vårt besök. Vi har med oss den utrustning som krävs, och kan erbjuda många olika typer av sängrengöring och madrasstvätt.

FÖRE/EFTER BILDER

För att du tydligt skall kunna se resultatet vid sängtvätt/ madrassrengöring tar vi bilder före och efter tvätten. Vi tvättar även exklusiva sängar som tex. Dalarö sängar, Nobels sängar, Hästens sängar, Tempur sängar och andra sängar som kan vara svåra att vårda på egen hand. Besök oss gärna på facebook eller instagram

BÄST RECENSIONER

Vi är stolta över att vara högst betygsatta och är otroligt tacksamma för all positiv feedback vi mottar dagligen från våra kunder. Vi strävar ständigt efter att överträffa dina förväntningar.​

VI KAN FLÄCKBORTTAGNING

Vi anstränger oss ständigt för att ligga i framkant gällande fläckborttagning på madrasser och sängar. Vi anpassar alltid sängtvätten efter material och väljer därefter passande tvättmetod och fläckborttagningsmedel.

Vi kommer

Alla arbeten utfört på plats hos dig

 • Ring oss idag 010-207 07 06

Sängtvätt & madrasstvätt i hemmet

En fläckig och nerkissad madrass är inte kul, men tyvärr ofta oundvikligt. Madrasser är dyra och inget vi byter varje år. Genom att tvätta sängen regelbundet slipper du köpa ny madrass. De flesta madrasser blir i nyskick efter madrasstvätten. Som privatkund utnyttjar du Rut-avdraget vid madrasstvätt och sängrengöring i hemmet. Detta innebär att du betalar en blygsam summa för att behålla dina sängar rena och fräscha.  

Sängrengöring för hotell & vandrarhem

Vi hjälper hotell och vandrarhem att hålla madrasser och sängar rena och fräscha. Klagomål på urin fläckar och att madrassen luktar unket behöver inte längre vara ett måste. Ni kan boka madrassrengöring vid behov men ni kan även välja att bli avtalskund. Regelbunden tvätt av madrasserna ger ett fräscht intryck till era gäster.

Offertförslag

Vad tycket andra om oss?

Linda Nyberg
Linda Nyberg
Läs mer
Tusen tack för ett underbart fint bemötande och mkt bra arbete med mina föräldrars mattor 🙂garanterat återkommande kunder.. 🙂
Rima Issa
Rima Issa
Läs mer
Gud jag tappade hoppet på mina soffor testade alla metoder men Möbelrent har verkligen uppfyllt min dröm kan man säga och gjorde sin magiska jobbet stort tack för allt ni är guld värda ..jag rekommenderar starkt utan tvekan.
Madeleine Englund
Madeleine Englund
Läs mer
Super nöjda med arbetet och mycket trevlig personal och proffsiga tusen tack
Helena Bang
Helena Bang
Läs mer
Möbelrent var hos oss idag, de kom med kort varsel och lämnade oss med ett perfekt resultat, inga fläckar kvar och kändes väldigt fräscht efteråt, vi är supernöjda med resultatet 👍 kan starkt rekommendera Mönelrent.
N. Jonas Englund
N. Jonas Englund
Läs mer
Vi fick en ny säng! Snabbt, effektivt och framförallt rent - utan obehagliga kemikalier. Kom dessutom före utsatt tid, vilket man inte är bortskämd med.
Sandy Adam
Sandy Adam
Läs mer
Alltså TACK för att ni ställde upp med en väldigt liten marginal av tid! Ringde i dag klockan 0800 och fick ett jätte trevligt bemötande av en kvinna och inte nog med det så var det fullbokat och killen som fixade min vackra fotölj valde att komma omgående fast fullbokad dag!!! Fick min fläckiga fotölj som hade kommit något på att bli som ny! Starkt rekommendera detta! Kommer givetvis tillbaka
Ulrika Wester
Ulrika Wester
Läs mer
Väldigt bra bemötande o proffsigt arbete av Wael. Rengjorde vår soffa samt gjorde rent våra sängar också fast vi inte bokat det innan . Kommer att återkomma
Anders Holmquist
Anders Holmquist
Läs mer
Kan verkligen rekommendera Möbelrent. Resultatet efter tvättning av mattor blev strålande. I tillägg ett väldigt trevligt bemötande.
Anna Lakander
Anna Lakander
Läs mer
Gick snabbt och smidigt att boka. Proffsigt bemötande och mattan blev som ny. Sängen känns ren och fräsch. Trevlig och proffsigt från början till slut. Kommer absolut höra sv mig igen.
Annika Stedner
Annika Stedner
Läs mer
Har precis fått en rejäl storstädning hemma där Möbelrent fixat mattor, soffa, fåtöljer och säng så de är rena, fina och i skick som nya igen. Kan varmt rekommendera denna firma. De är proffsiga, noggranna och mycket serviceminded. Jag är supernöjd!
Annika Stedner
Annika Stedner
Läs mer
Jag anlitade möbelrent för rengöring av två fläckiga mattor. Resultatet blev över förväntan, och de passade även på att rengöra vår säng när de var här! Så lätt och smidigt att det görs i ditt eget hem och till ett bra pris. Punktliga, professionella och fantastiska trevliga. Kan varmt rekommenderas!
Föregående
Nästa

Bli av med fläckar och smuts idag

Se våra lediga tider och boka direkt online!

 • Frågor och svar

Boka och avboka Sängtvätt

Du bokar enklast madrasstvätt online. Du kan både se och boka lediga tider direkt online. Självklart är du även välkommen att ringa till oss om du hellre bokar madrasstvätten via telefon.

Om du behöver avboka/omboka sängrengöringen måste detta göras senast 48 timmar före bokad tid för att undvika debitering. Du kan själv avboka din tid via länken som finns i din bokningsbekräftelse. När din tid är avbokad får du en avbokningsbekräftelse (spara detta mail). Självklar förstår vi att sjukdomar inte är något man kan styra över. Du kan därför boka ett nytt besök utan extra kostnad mot uppvisande av sjukintyg. Besöker måste dock bokas inom 30 dagar.

Du behöver inte vara hemma under tiden arbetet utförs, men du måste vara på plats innan i lämnar, vi kan inte ansvara för låsning av din bostad. Du får även en specifikation på arbetet vi utfört samt lämnar dina personuppgifter vid en eventuell ansökan om Rut-avdrag.

När du bokar tid får du en bekräftelse på e-post direkt efter att din bokning är genomförd. Om du inte har fått någon bekräftelse är det viktigt att du kontaktar oss. Bekräftelsen skickas automatiskt och hamnar ibland i skräpposten, kolla skräpposten innan nu kontaktar oss.

Resultat och garanti

Vi anpassar alltid madrassrengöringen när vi gjort en bedömning av din madrass och de fläckar som finns. I de allra flesta fall försvinner fläckar helt, utan problem. Fläckar som kan vara svåra att få bort är blodfläckar eller fläckar som suttit under lång tid. Resultatet kan även variera beroende på madrassens material. Välkommen att ringa till oss om du känner dig osäker.

Svaret på frågan nej. De flesta material behöver tvättas ibland för att bibehålla ett gott skick, sängar är inget undantag. Sängarna behöver rengöras regelbundet för att hålla så länge som möjligt. Vi har erfarenhet av många olika material och gör alltid en bedömning före tvätt för att säkerställa bästa resultat. Är madrassen i dåligt skick och vi bedömer att vi inte kan tvätta din säng betalar du ingenting. Vi har självklart ansvarsförsäkring om en skada mot förmodan skulle inträffa i samband med tvätten.

I den bästa av världar önskar vi givetvis att du kontaktar oss så fort du fått en fläck på madrassen, eftersom att utgångsläget då är idealiskt. Men så brukar det inte vara,  många av våra kunder har haft fläckarna under väldigt lång tid innan de tillslut tycker att det är dax för tvätt. I de flesta fall försvinner fläckarna helt även om de suttit under lång tid men självklart finns det undantag.

Tvätten anpassas alltid efter materialet på din säng och vi gör en bedömning på plats hos dig. Vi kan tvätta i stort sett alla slags sängar och madrasser då vi har många olika metoder och rengöringsmedel för madrassrengöring.

I denna fråga är vi försiktiga med att uttala oss. Det är vanligt att vi blir kontaktade först när man försökt ta bort fläckarna med alla tänkbara medel och husknep. Tyvärr, enligt vår erfarenhet blir det oftast värre. Det kan göra att fläcken blir inkapslad och svårare för oss att lösa upp därför rekommenderar vi inte detta. Madrasser är ofta i tillverkade känsliga material och kan lätt bli skadade om de hanteras på fel sätt.

När det gäller djururin, avföring och andra organiska material behövs det i vissa fall en tilläggsbehandling med ett enzymbaserat medel för att bryta ner den starka Lukten. Det kostar 150 kr extra. Detta är ett långtidsverkande medel som är biologiskt nedbrytbart och ofarligt. Vi kan inte garantera resultatet, men i det flesta fall försvinner lukten helt två till fyra dygn efter sängrengöringen. kontakta oss gärna om du är osäker.

När det gäller djururin, avföring och andra organiska material behövs det i vissa fall en tilläggsbehandling med ett enzymbaserat medel för att bryta ner den starka Lukten. Det kostar 150 kr extra. Detta är ett långtidsverkande medel som är biologiskt nedbrytbart och ofarligt. Vi kan inte garantera resultatet, men i det flesta fall försvinner lukten helt två till fyra dygn efter sängrengöringen. kontakta oss gärna om du är osäker.

Priser och betalning

Betalning görs vanligtvis i samband med tvätten vid vårt besök. Vi har kortläsare med oss till dig, du får kvitto och specifikation på plats. Det finns även möjlighet att betala med faktura om du önskar detta. sedvanlig kreditupplysning görs då före besöket.

Vi har ingen minsta debiterning. Du är välkommen att boka tid oavsett hur lite eller mycket du vill tvätta.

Vi har alltid fri milersättning och fast pris. Om du inte väljer att lägga till någon extrabehandling tillkommer ingenting utöver det som anges på prislistan.

Du behöver inte själv ansöka om Rut-avdrag, det fixar vi! RUT är en förkortning av Rengöring, Underhåll och Tvätt. Begreppet Rut-avdrag används för att beskriva möjligheten till skatteavdrag för husarbete. Du kan Läsa mer om Rut-avdrag på skatteverkets hemsida