Möbeltvätt i Stockholm hemma hos dig - MöbelRent

Vi utför professionell möbeltvätt i Stockholm hemma hos dig!

Professionell möbeltvätt Stockholm

MöbelRent erbjuder professionell och säker möbeltvätt i Stockholm. Vi skiljer oss från en vanlig kemtvätt då vi enbart specialiserat oss inom rengöring av möbler och genomför möbeltvätten smidigt på plats hemma hos dig. Vi har den kunskap och de verktyg som krävs för att kunna tvätta möbler som återförsäljaren inte vågar rekommendera någon form av tvätt. Vi rengör hela din möbel, även de stoppade delarna som inte är löstagbara.

 

 

Vi tvättar din möbel hemma hos dig i Stockholm

Slipp frakta och vänta – vi utför möbeltvätten hemma hos dig om du bor i Stockholm för den absolut bästa serviceupplevelsen. Vi tar med oss maskiner, rengöringsmedel och den kunskap som krävs hem till dig och utför tvätten smidigt på plats utan att du behöver bära eller förbereda. Självklart så ansvarar vi för dina möbler i samband med möbeltvätten.

Boka hembesök i Stockholm

Akut Möbeltvätt Stockholm

När olyckan är framme kan vi oftast erbjuda hjälp inom 24 timmar i Stockholm. Hör av dig till oss så hjälper vi dig. Vid akut bokning av möbeltvätt tillkommer 350 kronor.

Contact banner icon

Priser efter-rut-avdrag

Icon

Möbeltvätt

Icon

Sängtvätt

Icon

Mattvätt


Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/mobelre1/public_html/wp-content/plugins/sunbird-blocks/blocks/price-list/price-list.php on line 47
7-sits soffa och större 1399 kr
6-sits soffa 1299 kr
5-sits soffa 1099 kr
4-sits soffa 949 kr
3-sits soffa 849 kr
2-sits soffa 699 kr
Fåtölj 399 kr
Fotpall 289 kr
Stolsits 119 kr
Vändbar sittdyna 89-110 kr
Enstaka dynor och armstöd Kontakta oss för offertförslag
Kingsize säng 699 kr
Dubbelmadrass 599 kr
Enkelmadrass 349 kr
Barnsäng/vagga 199 kr
Sänggavel dubbelsäng 349 kr
Sänggavel enkelsäng 249 kr
Vid tvätt av vändbar madrass tillkommer 99 kr för enkelmadrass / 199 kr för dubbelmadrass
Matta i trappa 139 kr/m²
Kina, Rya, Ull, Äkta 119 kr/m²
Övriga lösa mattor 99 kr/m²
Trasmatta, Plastmatta 79 kr/m²
Heltäckningsmatta 12-20/m² 89 kr/m²
Heltäckningsmatta 20-30/m² 79 kr/m²
Heltäckningsmatta över 30m² Kontakta oss

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/mobelre1/public_html/wp-content/plugins/sunbird-blocks/blocks/price-list/price-list.php on line 87

Möbeltvätt för företag i Stockholm

Behöver ditt företag eller förening möbeltvätt i Stockholm? Inga problem, vi rengör alla typer av möbler och kan utföra möbeltvätten på plats i era lokaler under kontorstid. Kontakta oss för ett kostnadsfritt besök och prisoffert.

Offertförslag

Smidig och prisvärd möbeltvätt Stockholm

Många av våra kunder värdesätter att de slipper frakta sina möbler till en kemtvätt för att få de rengjorda. Vi utför möbeltvätten hemma hos dig och vågar påstå att vi är det smidigaste och mest prisvärda alternativet i Stockholm. En ytterligare fördel när du köper möbeltvätt av oss är att du kan nyttja Rut-avdraget!

Prislista Privatkunder

Möbeltvätt i hela Stor-Stockholm!

MöbelRent utför möbeltvätt i hela Stor-Stockholm! Våra kunder finns bland annat i Botkyrka, Danderyd, Ekerö, Haninge, Huddinge, Järfälla, Lidingö, Nacka, Norrtälje, Nykvarn, Nynäshamn, Österåker, Salem, Sigtuna, Södertälje, Sollentuna, Solna, Stockholm, Sundbyberg, Täby, Tyresö, Upplands Väsby, Upplands-Bro, Vallentuna, Värmdö, Vaxholm, Kungsholmen, Norrmalm, Östermalm, Gamla stan, Årsta, Bromma, Farsta, Hägersten, Kista, Vällingby och Södermalm.

Contact banner icon