Mattvätt hemma hos dig på Södermalm - MöbelRent

Specialiserade på mattvätt hemma hos dig på Södermalm

Kvalitativ mattvätt på Södermalm

Vi på MöbelRent hjälper dig med smidig mattvätt hemma hos dig på Södermalm. Vi uppnår bästa möjliga resultat vid rengöringen då vi specialiserat oss på just mattor – både lösa mattor och heltäckningsmattor. Utöver möbel- och mattvätt så erbjuder vi inga andra tvätteritjänster vilket gör att vi kan lägga allt vårt fokus kring kunskap på just denna typ av rengöring.

Mattvätt enkelt hemma hos dig!

När du bokar mattvätt hos oss så slipper du långa väntetider och krångliga transporter. Vi utför rengöringen smidigt på plats hemma hos dig utan att du behöver förbereda något för en optimal serviceupplevelse. Rengöringen går oftast snabbt och enkelt då vi tar med oss utrustning anpassad efter vilken typ av smuts eller fläckar som ska hanteras. 

Boka hembesök

Akut Mattvätt på Södermalm

När olyckan händer erbjuder vi dig akut mattvätt, ofta inom 24 timmar. 350 kr tillkommer vid akut bokning. Kontakta gärna oss så hjälper vi er.

Contact banner icon

Priser efter-rut-avdrag

Icon

Möbeltvätt

Icon

Sängtvätt

Icon

Mattvätt


Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/mobelre1/public_html/wp-content/plugins/sunbird-blocks/blocks/price-list/price-list.php on line 47
7-sits soffa och större 1399 kr
6-sits soffa 1299 kr
5-sits soffa 1099 kr
4-sits soffa 949 kr
3-sits soffa 849 kr
2-sits soffa 699 kr
Fåtölj 399 kr
Fotpall 289 kr
Stolsits 119 kr
Vändbar sittdyna 89-110 kr
Enstaka dynor och armstöd Kontakta oss för offertförslag
Kingsize säng 699 kr
Dubbelmadrass 599 kr
Enkelmadrass 349 kr
Barnsäng/vagga 199 kr
Sänggavel dubbelsäng 349 kr
Sänggavel enkelsäng 249 kr
Vid tvätt av vändbar madrass tillkommer 99 kr för enkelmadrass / 199 kr för dubbelmadrass
Matta i trappa 139 kr/m²
Kina, Rya, Ull, Äkta 119 kr/m²
Övriga lösa mattor 99 kr/m²
Trasmatta, Plastmatta 79 kr/m²
Heltäckningsmatta 12-20/m² 89 kr/m²
Heltäckningsmatta 20-30/m² 79 kr/m²
Heltäckningsmatta över 30m² Kontakta oss

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/mobelre1/public_html/wp-content/plugins/sunbird-blocks/blocks/price-list/price-list.php on line 87

Mattvätt på Södermalm för företag

Behöver ditt företag eller förening hjälp med mattvätt? Inga problem, vi hjälper både företag och föreningar med rengöring av såväl heltäckningsmattor som lösa mattor. Vi hjälper er smidigt på plats i era lokaler med tvätten och kan utföra arbetet på kontorstid om det önskas. Kontakta oss för ett kostnadsfritt besök och prisoffert eller klicka nedan för ett snabb prisestimering.

Offertförslag

Tvätt av ullmatta eller äkta matta

För att bevara ett gott skick på en äkta matta är det viktigt att regelbundet avlägsna den smuts som samlas i mattans botten. För att undvika fällning gäller det även att hantera mattan rätt och vara extra noggrann när det kommer till val av tvättschampon och fläckborttagningsmedel. De schampon som vi använder vid rengöring av ullmattor innehåller lanolin (fårullsfett) som får mattan att hålla längre. Lanolin håller mattan skyddad och återskapar mattans naturliga lyster.